ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δήλωση συμμετοχής στην ομάδα προβολής του Albedo14.com

O Albedo 14.com (web radio) άρχισε να εκπέμπει το καλοκαίρι του 2014 με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού και ερευνητή Γιώργου Καρποδίνη και τους συνεργάτες του. Αποτελεί συνέχεια της ενασχόλησής του με τα ΜΜΕ από το 1988 (ραδιόφωνο, TV, περιοδικός τύπος).
Ο εναλλακτικός διαδικτυακός σταθμός των απανταχού Ελλήνων Albedo 14, εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, ακούγεται σε όλο τον κόσμο και το ακροατήριό του διασπείρεται σε 80-100 κράτη κατά μέσο όρο. Η δυναμικότητα του σταθμού μεταφράζεται σε 650.000-800.000 επισκέψεις το μήνα από όλα τα κράτη και βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία από την έναρξη της λειτουργίας του έως σήμερα.
Καθημερινά από τις 18:00μμ έως και μετά τα μεσάνυχτα υπάρχουν εκπομπές ποικίλου ενδιαφέροντος με λόγο 70% και μουσική 30% με θέματα, μεταφυσικά, πολιτιστικά, ιατρικά, κοινωνικά, ψυχολογίας, έρευνας, διατροφής και αστρολογικής αναζήτησης. Η πολύ υψηλή ακροαματικότητα οφείλεται στην ιδιαιτερότητα της θεματολογίας και το υψηλό επίπεδο ανάλυσης των εκάστοτε θεμάτων. Όλες τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου παίζει μοναδική μουσική από την τεράστια προσωπική συλλογή του Γιώργου Καρποδίνη που καλύπτει τις προτιμήσεις των ακροατών του σταθμού καθώς και επαναλήψεις εκπομπών που έχουν ζητηθεί.
Ο σταθμός διαθέτει τους πλέον κατάλληλους παραγωγούς στο αντικείμενό τους, ήτοι, επιστήμονες, νομικοί, ειδικοί ερευνητές, διατροφολόγοι, σχολιαστές ΜΜΕ, συμβούλους επιχειρήσεων κλπ.
Ο Albedo14 προβάλλει και προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό σε οποιανδήποτε έκφανσή του. Προτείνει δε μια διαφορετική αισθητική αντίληψη στον τρόπο των σχέσεων, της διατροφής, της μουσικής και εν γένει της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο της πίεσης που δέχεται ο πρωτογενής τομέας στην πατρίδας μας και κυρίως ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας και παραγωγός όσον αφορά στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων , ο Albedo14 δίνει τη δυνατότητα προβολής και απήχησης σε 80-100 κράτη διεθνώς διαδικτυακά, απόλυτα συγχρονισμένος με το παρόν και το μέλλον της διαφήμισης που ανήκει στο digital marketing.

Με εκτίμηση,
Γ. Καρποδίνης Πληροφορίες (698 801 2839)

Powered byEMF Survey
our banners